How can all the elements of a recipe be cooked using the best techniques and the most appropriate cooking times? Cooking separately!

Often the most important component of a recipe is the one that is cooked worse. The asparagus that connotes the risotto is overcooked. Or the fillet is boiled to flavor the sauce. The result? A risotto that tastes like asparagus with overcooked asparagus, or a chewy fillet with a tasty sauce.

Using the art of cooking separately you will learn how to cook the most important ingredient, enhancing what accompanies it. The risotto must have the taste of what will connote it, avoiding to overcook it. The sauce must already have in itself the taste of the fillet, without this being cooked inside. When finished, everything must be cooked perfectly and perfectly harmonized.

The stock, the fumet, whats stuck to the pan and and the cooking juices, they will all act as a bridge between the most important ingredient and whatever will accompany it. They will connote pasta, rice and sauces in order to let them perfectly accept the recipes most important element.

Come fare perché tutti gli elementi di una ricetta siano cotti attraverso la tecnica e i tempi di cottura migliori? Con la Separazione delle cotture!

Spesso il componente più importante di una ricetta è quello che viene cotto peggio.
…si scuociono gli asparagi che connotano il risotto. Si bolle il filetto per insaporire la salsa. Il risultato? …un risotto che sa di asparagi con gli asparagi scotti, o un filetto gommoso con una salsa gustosa.

Con la separazione delle cotture imparerete a cucinare al meglio la materia più importante, valorizzando ciò che la accompagna.
Il risotto dovrà avere il gusto di ciò che lo connoterà, senza che questo stracuocia. La salsa dovrà già avere in sè il gusto del filetto, senza che questo sia cotto al suo interno. A piatto finito tutto dovrà essere cotto perfettamente e perfettamente armonizzato.

Il brodo, il fumetto, l’attaccato e i fondi di cottura, faranno da ponte tra la materia più importante e ciò che la accompagnerà. Connoteranno pastasciutte, risi e salse in maniera che poi accolgano alla perfezione l’elemento più importante della ricetta.

How can all the elements of a recipe be cooked using the best techniques and the most appropriate cooking times? Cooking separately!

Often the most important component of a recipe is the one that is cooked worse. The asparagus that connotes the risotto is overcooked. Or the fillet is boiled to flavor the sauce. The result? A risotto that tastes like asparagus with overcooked asparagus, or a chewy fillet with a tasty sauce.

Using the art of cooking separately you will learn how to cook the most important ingredient, enhancing what accompanies it. The risotto must have the taste of what will connote it, avoiding to overcook it. The sauce must already have in itself the taste of the fillet, without this being cooked inside. When finished, everything must be cooked perfectly and perfectly harmonized.

The stock, the fumet, whats stuck to the pan and and the cooking juices, they will all act as a bridge between the most important ingredient and whatever will accompany it. They will connote pasta, rice and sauces in order to let them perfectly accept the recipes most important element.

Come fare perché tutti gli elementi di una ricetta siano cotti attraverso la tecnica e i tempi di cottura migliori? Con la Separazione delle cotture!

Spesso il componente più importante di una ricetta è quello che viene cotto peggio.
…si scuociono gli asparagi che connotano il risotto. Si bolle il filetto per insaporire la salsa. Il risultato? …un risotto che sa di asparagi con gli asparagi scotti, o un filetto gommoso con una salsa gustosa.

Con la separazione delle cotture imparerete a cucinare al meglio la materia più importante, valorizzando ciò che la accompagna.
Il risotto dovrà avere il gusto di ciò che lo connoterà, senza che questo stracuocia. La salsa dovrà già avere in sè il gusto del filetto, senza che questo sia cotto al suo interno. A piatto finito tutto dovrà essere cotto perfettamente e perfettamente armonizzato.

Il brodo, il fumetto, l’attaccato e i fondi di cottura, faranno da ponte tra la materia più importante e ciò che la accompagnerà. Connoteranno pastasciutte, risi e salse in maniera che poi accolgano alla perfezione l’elemento più importante della ricetta.

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