25 methods to become independent in the kitchen, 31 practical recipes to apply these methods, photographed step by step in 155 pages. All the recipes you want to cook, will become simple to make!

Each recipe can be divided into some steps. The book, The Art of Cooking Separately, identifies these steps and explains them independently, within the course of each recipe.

Once you will have understood all the steps of each recipe, you will find that very different recipes actually use identical steps. This way of seeing cooking will allow you to learn the mechanisms behind each step in order to apply them again in all the recipes.

25 metodi per diventare indipendenti in cucina, 31 ricette pratiche per applicare questi metodi, fotografati passo, passo in 155 pagine.
Tutte le ricette che vorrai…diventeranno semplici da realizzare!

Ogni ricetta può essere suddivisa in alcuni passaggi. Il libro, “Cucina Elementare, La separazione delle Cotture”, individua questi passaggi e li spiega in maniera autonoma, all’interno dello svolgimento di ogni ricetta.

Compresi quali sono i passaggi di ciascuna ricetta, vi accorgerete che ricette molto differenti in realtà utilizzano passaggi identici. Questo modo di vedere la cucina vi permetterà di imparare i meccanismi che stanno dietro ogni passaggio per poi applicarli nuovamente in tutte le ricette.

25 methods to become independent in the kitchen, 31 practical recipes to apply these methods, photographed step by step in 155 pages. All the recipes you want to cook, will become simple to make!

Each recipe can be divided into some steps. The book, The Art of Cooking Separately, identifies these steps and explains them independently, within the course of each recipe.

Once you will have understood all the steps of each recipe, you will find that very different recipes actually use identical steps. This way of seeing cooking will allow you to learn the mechanisms behind each step in order to apply them again in all the recipes.

25 metodi per diventare indipendenti in cucina, 31 ricette pratiche per applicare questi metodi, fotografati passo, passo in 155 pagine.
Tutte le ricette che vorrai…diventeranno semplici da realizzare!

Ogni ricetta può essere suddivisa in alcuni passaggi. Il libro, “Cucina Elementare, La separazione delle Cotture”, individua questi passaggi e li spiega in maniera autonoma, all’interno dello svolgimento di ogni ricetta.

Compresi quali sono i passaggi di ciascuna ricetta, vi accorgerete che ricette molto differenti in realtà utilizzano passaggi identici. Questo modo di vedere la cucina vi permetterà di imparare i meccanismi che stanno dietro ogni passaggio per poi applicarli nuovamente in tutte le ricette.

NEWS