The book The Art of Cooking Separately describes a cooking method to better understand the structure behind a recipe, in order to apply it to similar recipes. It is a publication designed on two different and synergistic levels of content: the photographic and the graphic ones, which accompany the texts. The photographic part has been designed to represent not the single passages of the recipe, but the process in which it is possible to break up the recipe. The graphic part summarizes these processes, through a photographic flow diagram. It has the function of both previewing the recipe and making these processes analogous to similar others.

Il libro Cucina Elementare descrive un metodo di cucina per comprendere la struttura di una ricetta e poi applicarla su ricette simili. È una pubblicazione progettata su due livelli di contenuto differenti e sinergici: fotografico e grafico, che accompagnano i testi.
La parte fotografica è stata progettata per rappresentare non il singolo passaggio della ricetta, ma i processi in cui è possibile scomporre la ricetta.
La parte grafica riassume questi processi, attraverso un diagramma di flusso fotografico, che ha la funzione sia di previsualizzare la ricetta, sia di rendere questi processi analoghi ad altri simili.

The book The Art of Cooking Separately describes a cooking method to better understand the structure behind a recipe, in order to apply it to similar recipes. It is a publication designed on two different and synergistic levels of content: the photographic and the graphic ones, which accompany the texts. The photographic part has been designed to represent not the single passages of the recipe, but the process in which it is possible to break up the recipe. The graphic part summarizes these processes, through a photographic flow diagram. It has the function of both previewing the recipe and making these processes analogous to similar others.

Il libro Cucina Elementare descrive un metodo di cucina per comprendere la struttura di una ricetta e poi applicarla su ricette simili. È una pubblicazione progettata su due livelli di contenuto differenti e sinergici: fotografico e grafico, che accompagnano i testi.
La parte fotografica è stata progettata per rappresentare non il singolo passaggio della ricetta, ma i processi in cui è possibile scomporre la ricetta.
La parte grafica riassume questi processi, attraverso un diagramma di flusso fotografico, che ha la funzione sia di previsualizzare la ricetta, sia di rendere questi processi analoghi ad altri simili.

NEWS